marți, 11 octombrie 2011

Intoarcerea:Miez de Noapte de L.J.Smith - Jurnalele Vampirilor Vol.7 (Precomanda)

Dupa cum am spus si in postul de ieri editura Leda nu are de gand sa se opreasca din editat curqand si nici din uimit.Astazi a aparut pe blogul editurii linkul de precomanda la o carte care s-a lasat asteptata destul de mult,dupa parerea mea.Este vorba de Miez de noapte ,volumul 7 din seria Jurnalele vampirilor si volum 3 din noul ciclu:Intoarcerea de Lisa Jane Smith.Haideti ca nu va ami tin pe jar si va dezvalui minunata coperta:

  • Prolog:
Cu ajutorul lui Damon, Elena l-a salvat pe vampirul ei iubit, Stefan, din adâncurile Dimensiunii Întunecate. Dar nici unul dintre fraţi nu a scăpat neatins.
Stefan este slăbit de lunga lui detenţie şi are nevoie de mai mult sânge decât îi poate da Elena. Iar Damon, transformat printr-o magie ciudată în om, va face orice ca să redevină vampir – chiar şi să se întoarcă din nou în iad.
Dar ce se va întâmpla când o va lua din greşeală cu el pe Bonnie, iar Elena şi Stefan vor porni pe urmele lor? Şi ce vor face ceilalţi când vor descoperi că sursa întregului rău e mai întunecată – şi mai aproape – decât şi-ar fi putut ei imagina? 

  • Date despre volum:
Editura:Leda
Aparitie:25 octombrie 2011
Coperta:Cartonata
Format:13 x 20 cm
Numar pagini:608 p.
Traducere:Mirella Acsente
  Pret:44,90 lei  

Pret redus 25% :33,67 lei 

 
(Click pe imagine pentru a precomanda)





3 comentarii:

  1. Super tare :X Am o intrebare :-? exista online ultimele 2 carti din Fortele Raului Absolu Revelatia si Rafuiala ? daca da unde le pot citi sau de unde le pot descarca ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea,sincer nu stiu si nici nu cred ca a apart in format electronic in limba romana,Daca aflu ceva promit ca iti dau de veste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!:) Vreau si eu sa stiu daca a aparut online vol.7 din Jurnalele Vampirilor...si imi poti da un link :) Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere