marți, 30 august 2011

Aleea intunericului de Rachel Caine(Vampirii din Morganville #3)


Prolog:
MORGANVILLE ESTE UN LOC ATAT DE DRAGUT IN CARE SA TRAIESTI...
... si în care sa mori, daca nu te deranjeaza genul acesta de lucruri!
Acum, Claire i-a jurat credinta Ameliei, cel mai puternic dintre vampirii din oras. Protectia pe care i-o asigura contractul cu Fondatoarea nu prea are darul sa-i linisteasca pe cei apropiati ei. Dintr-odata, oamenii încep sa moara pe capete si în moduri misterioase, cineva din trecutul ei revine în prezent, vanand-o, iar un stravechi vampir îi transmite înfioratoarea invitatie de a veni sa ia lectii particulare în locuinta sa izolata. In ce scop – Claire urmeaza sa descopere curand... ceea ce va da un nou si înspaimantator înteles termenului de „cursuri serale”.

Recenzie:
In ultimul volum din seria Vampirii din Morganville v-am povestit ca au fost o groaza de probleme care pe multe persoane le-a determinat sa ia decezii periculoase.Printre aceste persoane se afla prietenul ei Michel,care acum a devenit vampir si inclusiv Claire care acum i-a jurat credinta Ameliei.Cine este Amelie?Cel mai puternic(si batran) vampir din oras si bineinteles detinatoare acestuia.O data cu juramantul vin si responsabilitatile pe care in Morganville trebuie sa le respecti indiferent de consecinte.Claire este pusa de Amelie sa ia lectii de la cel mai infiorator vampir din oras.Myrnin-un vechi alchimist .Claire,afla un secret infiorator si greu de pastrat despre soarta vampirilor.Acestia au o epidemie care ii conduce spre moarte si nu dupa cum bine stim cu totii,viata vesnica.Acum ,ea impreuna cu Myrnin trebuie sa gaseasca andidotul acestei epidermii.
Cu toate acestea pe cap Claire m-ai primeste inca o veste cat se poate de rea.Cinva din trecutul ei revine in prezent si nu aduce decat moarte ,atat in randul oamenilor cat si in randul vampirilor.Abia cand aceasta isi da seama ca ea personal este vanata cartea ajunge la un punctul culminant.

Date despre opera:
Editura:Leda
Aparitie:2011
Coperta:Cartonata
Format:13 x 20 cm
Numar pagini:384 p.
Traducere:Adrian Deliu

Date despre autor:

 Rachel Caine
RACHEL CAINE, pe adevaratul ei nume Roxanne Longstreet Conrad, este o autoare americana de SF, fantasy, suspans si horror care publica din 1991 sub mai multe pseudonime. Pe langa seriaVampirii din Morganville, Rachel Caine este autoarea si a popularei serii Weather Warden, care cuprin de Ill WindHeat StrokeChill FactorWindfallFirestormThin AirGale ForceCape Storm siTotal Eclipse. Sub pseudonimul Julie Fortune publica romane tie-in, dupa productii cinematografice sau TV de succes, cum ar fi Sacrifice Moon (Stargate SG-1), 2004. Rachel si sotul ei, artis tul iluzionist R. Cat Conrad, locuiesc in Texas, impreuna cu iguanele lor, Popeye si Darwin, cu un mali uromastyx numit (cat se poate de adecvat) O?Malley si cu o testoasa-leopard botezata Shelley (dupa poet, fireste).
Va invitam sa-i vizitati website-ul la adresa www.rachelcaine.com si pagina de pe MySpace, www.myspace.com/rachelcaine.

Parerea mea:
Despre volum:Volum este minunat si extrem de palpitant.Dupa cum am mai spus ,scriitoarea noastra stie foarte bine cum sa ne faca sa ne para rau atunci cand trebuie sa lasam cartea din mana.
Coperta:Mi-se pare foarte interesanta.
Personajul meu favorit:
·      Feminin:Claire-Deoarece este foarte curajoasa si puternica,cu toate ca se intampla ce se intampla in viata ei.
·         Masculin:Michel-In acest volum,fiind vampir,se implica foarte mult in viata lui Claire si trebuie sa precizeze ca ii este ca un frate mai mare.
Punctaj:6/6

                                                                                    
Un citat favorit din volum:
-Ia-ti zborul ,micuta pasare,o indemna el in soapta.Grabeste-te.“
>pag.196

Comanda de la editura:
Pret:39,90 Ron

Comanda de pe Elefant.ro:
Pret:27,93 Ron(Reducere de 30%)

Comada de pe ishop.ro:
Pret:37,91 Ron(Reducere de 5%)

Comanda de pe Libris.ro:
Pret:39,89 Ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu