luni, 31 octombrie 2011

Supernatural (2)

Uite ca a sosit momentul si pentru urmatoarea postare la rubrica Supernatural.Vom continua cu subeictul nostru de data trecuta:Vampirii.

Lumea e plina de o uimitoare diversitate de bautori de sange.Consemnati pentru prima data inca epoca babiloniala,vampirii au strabatut in lung si-n lattoate continentele acestei lumi,vreme de secole.Iata in continuare cateva exemple de variatiuni vampirica;trebuie sa stiti insa ca sumedenia de noi tipuri apar si evolueaza in continuare,uneledintre ele nestiute nici de cei mai sarguinciosi specialisti ai lumii tene bratelor.Altele inca au lasat in urma carti de vizita imposibil de ignorat.Cele de mai jos va vor servidrept ghid de lucru pe taramul tenebratelor.
  1. Vampirul traditional:O fiinta umana ,moarta si totusi vie,transformata intr-un demon.Recunoscut pentru silul si sarmul sau devastator,vampirul traditional este vanator puternic,cu o nevoie considerabila de sangeUnii au nevoie de tarana blestemata de pe meleagul lor natal.Altii traiesc in castele darapanate ori in cripte dragute.Tenul palid,temperatura corporala scazuta,canini sau incisivi exagerat ed lungi si unghii ascutite ca briciul sunt caracteristicile lor fizice.Puterile acestei specii sunt zborul si metamorfoza.Nnu le plac lumina soarelui,crucile,usturoiul si parii din lemn.
  2. Rakshasa:Un ghul insetat de sange caruia ii plac cele mai fine lucruri in viata-de pilda sa se hraneasca cu femei gravide si bebelusi neajutorati.Habitat:Indeosebi in jurul cimitirelor si templelor hinduse ,unde ii sicaneaza pe preoti si pe enoriasi.Caracteristicile fizice ale aceste specii:cu colti mari,intr-o larga varietate de culori,au unghii veninoase si un miros puternic.Acestia isi pot schimba forma,au o teribila forta pe imp de noaptre si pot si foarte foarte deranjanti.Forta li se reduce in zori.
  3. Vampirul modern:Elegant,sexi si teribil de stilat,vampirul modern le are pe toate-mai putin o inima care bate.Poate fi intalnit in cluburi cu atmosfera gotica si in halele parasite.Imbracata in general in negru,vampirul modern pare adesea versiunea moderna dar nu tocmai a muritorului hedonist sau a pasionatului de moda.Super-forta,agilitatea,coordonare,abilitatea de a se regenere si simturi ascutite sunt puterile cu care se lauda aceasta specie.Slabiciunea acestei specii este ca nu se intelege bine cu varcolaci.Deloc.
  4. Chiang-shih:Creat ca urmare a unei morti violente,neurmate de ingropaciuna in pamantul natal,acest cadavru ambulant are un apetit nesatios pentru oameni.Este vazut pretutindeni in China.Chian-Shih obisnuieste sa sara,are tenul palid si limba lunga.Uniiemana o aura verzuie si poarta barba lunga,alba.Acestia au auzul ascutit.Chiang-shihii puternici zboara si isi schimba forma.Sunt orbi si le displace apa curgatoare,practicile feng shui,usturoiul,sarea,orezul si clopotele.
  5. Baobhan Sith:Este o femeie cruda,careia ii plac canatori.Dupa ce istoveste un barbat dansand cu el,il musca de gat si ii suge tot sangele.Le potigasi in podisul scotian.Acestea sunt uimitor de frumoase,ca urmare a ereditatii ei de natura elfina.Unghii care i se transforma in gheare,abilitatea de a se preschimba in lup,atractivitatea irezistibila ( und ar care ii permite sa-si hipnotizeze victimele) si telepatie sunt puterile ei.Fierul o poate rani,asa ca barbati calare sunt protejazi de potcoavele din fier(daca pot rezista in fata frumusetii ei).
Pentru aceasta postare v-am pregatit doar cinci specii ca in urmatoarea postare sa va m-ai prezint inca cinci.Sper din tot sufletul sa va placa.

4 comentarii:

  1. Normal ca ne place:)
    Mai vrem!
    Sarbatori fericite

    RăspundețiȘtergere
  2. Craciun fericit Reni!! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut.
    Dacă îmi este permis, aş dori să te invit la un concurs simplu.
    Concursul se desfasoara aici http://biblioteca-prafuita.blogspot.com/2012/03/biblioteca-si-concursul.html unde vei gasi mai multe detalii.
    O să revin cu drag să mai citesc blogul. O zi magică vă doresc.

    RăspundețiȘtergere