luni, 3 octombrie 2011

Ajuta-ma cu parerea ta!

Dragi mei,de cateva zile stau in dubiu si nu stiu daca sa spun da sau nu.Daca sa ma pun pe treaba si sa recuperez ce am pierdut sau daca in continuare sa ma informez de pe alte bloguri.Asadar m-am hotarat sa va cer voua parerea cititorilor blogului.Este vorba de blog si despre continutul lui.Intrebarea mea pentru voi este:
Voi ati vrea sa lecturati pe acest blog si altceva inafara de recenzii,ca de exemplu noutati de la edituri,rubrici si asa mai departe?
Am sa va rog sa raspundeti in numar cat mai mare printr-un comentariu lasat la aceasta postare.Parerea pe care voi o aveti conteaza foarte mult pentru mine si bineintele pentru viitorul blogului.
Ca sa va ajut putin in luarea deciziei am sa va spun cateva ideii de rubrici:

  1. A perfect gift! :Este o rubrica in care as prezenta carti care ar fi daruri perfecte pentru tine sau apropiatii tai.
  2. Supernatural!:Este o rubrica putin mai ciudata sa spunem asa.In aceasta rubrica va voi face cunostinta cu lumea supranaturalului.De cele mai multe ori ce stiti despre supranatural este doar din ceea ce voi cititi in cartile fantasy.Dar el nu este doar atat este mult mai mult si mult mai interesant.
  3. A little more magic!:Este o rubrica in care as prezenta carti care nu sunt la fel de cunoscute ca Vampirii din Morganville sau Academia vampirilor,cu toate ca sunt carti de gen fantasy care sunt cu adevarat captivante.Sau care au fost candva in centrul atentiei si acum sunt uitate pe un raft plin de praf de printr-o biblioteca sau librarie.
  4. My Wish and Your Wish:Este rubrica in care as prezenta carti pe care mi-le doresc cu adevarat si care asteapta de ceva vreme pe lista de cumparaturi.Aici ve-ti putea si voi veni cu completari sau cu lista voastra de cumparaturi.
  5. Discussion:Ar fi o rubrica in care va invit la discutie,pe voi cititorii blogului.Ca subiect de duscutie avem:carti sau serii la initiativa mea sau a voastra.
Acestea sunt cateva din rubricile pe care le am pregatite pentru voi.Am o singura rugaminte pentru alti blogari care sunt noi in aceasta lume.Ganditi-va singuri la rubrici pentr blogul vostru si nu ''imprumutati'' din ideiile mele.Sí eu la inceput am incarcat sa ''imprumut ideii'' dar  am ajuns la vorba multor blogarii care spuneau ca mai usor te ridici cu ideii inedite.


P.S:Sper ca v-am ajutat putin in luarea deciziei!



4 comentarii:

  1. imi place ideea nr. 4.
    Asta te-ar ajuta si pe tine si pe noi sa ne exprimam... adica asta face scrisul pe bloguri.
    A doua si ultima ma atrag cel mai putin iar prima si a treia sunt din nou idei ok.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci sa inteleg din comentariul tau ca ti-ar place sa prezint pe blog si altceva decat recenzi?Ma bucura mult faptul ca ti-ai exprimat parerea.

    RăspundețiȘtergere
  3. sigur. recenziile sunt folositoare dar e aiurea sa vezi numai recenzii... oamenii vor lucruri noi si sunt sigura ca ai multe idei bune pentru a persevera.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac mult ideile tale si imi place si noua tema de Halloween <3.
    Cred ca o pun pe mama sa citeasca dorintele de la "my wish and your wish" poate imi cumpara din proprie initiativa niste carti :))

    RăspundețiȘtergere