sâmbătă, 15 octombrie 2011

My Wish is Your Wish (1)

Buna citittorii ai blogului.Da,este sambata iar eu ma bucur atat de mult si m-am gandit ca asteptati o postare noua.M-am gandit sa imi fac lista de carti pe care mi-o doresc.Ce ziceti am o idee buna?

Wish List #1 

Pentru o prima postare m-am gandit sa postez o serie foarte cunscuta si foarte iubita de mine.Este vorba despre:

Harry Potter 
Editura:Egmont

Este seria care se lasa mult asteptata la mine in biblioteca si seria care este cu adevarat asteptata.Cu toate ca am vazut absolu toate filmele din aceasta serie si cu toate ca am primele cinci filme in colcetia proprie de DVD-uri imi doresc cu adevarat sa citesc cartile care au fost scanteia care a aprins focul numit Harry Potter.Un foc foarte puternic care a atins foarte multi adolescenti si nu numai.Acum a venit timpul sa prezint si cartile din aceasta serie:

    Harry Potter si Piatra Filozofala

    Primul volum al seriei ni-l prezinta pe Harry Potter, un baietel obisnuit pana la zece ani (cel putin asa credea el!), cand primeste o invitatie pentru anul urmator la Hogwarts, Scoala de Magie, Farmece si Vrajitorii. De acum incolo, incepe sa trimita si sa primeasca scrisori cu... bufnita, se lupta cu fortele raului, are parte de fel de fel de intamplari stranii si, mai ales, invata sa joace Vajhat. Ca toti vrajitorii, nu-i asa?

    Aparitie:2007 
    Format:14 x 20 cm
    Numar de pagini:262 p.

    Comanda de pe Elefant.ro la un pret de 22,50 lei (10% reducere!).

    Harry Potter si Camera Secretelor


    Harry Potter este al doilea an la Hogwarts, Scoala de Magie, Farmece si Vrajitorii. Habar nu are ca si anul acesta va fi la fel de plin de evenimente neasteptate... „Cel de-al doilea roman a lui Joanne Rowling este la fel de amuzant, inspaimantator si neasteptat, ca si primul.


    Aparitie:2007
    Format:20x14 cm
    Nr.Pagini:267 p.


    Comanda de pe Elefant.ro la un pret de 24,30 lei (Reducere 10%!).


    Harry Potter si Prizonierul din Azkaban


    Volumul trei ne tine cu sufletul la gura, povestind peripetiile prin care trece Harry, care este acum intr-un mare pericol. De la Azkaban, temuta inchisoare a vrajitorilor din care nu mai evadase nimeni pana acum, reuseste sa fuga Sirius Black, dupa doisprezece ani petrecuti in fortareata pazita de infioratorii Dementori. Despre Sirius Black se stie ca omorase treisprezece oameni cu un singur blestem si ca este adeptul cel mai credincios al Lordului Intunericului, invins deja de mai multe ori de Harry Potter. Singurele indicii pe care le au reprezentantii Ministerului Magiei, care pornesc imediat in cautarea lui Black, sunt cuvintele murmurate de acesta in somn: “El este la Hogwarts... Este la Hogwarts...” Asadar, Harry este din nou amenintat, cu atat mai mult cu cat se pare ca exista un tradator chiar in interiorul Scolii de Magie, Farmece si Vrajitorii, care il ajuta pe Sirius


    Aparitie:2007
    Format:20x14cm
    Nr.Pagini:331 p.
    Comanda de pe Elefant.ro la un pret de 27,00 lei (Reducere 10%!).


    Pentru o prima postare m-am gandit sa postez doar primele 3 volume din serie ca sa nu para prea multe de o data.Va astept parerile si ..... cu cea mai mare placere,ideii de alte carti pentru lista de cumparaturi.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu