duminică, 28 august 2011

Balul fetelor moarte de Rachel Caine (Vampirii din Morganville #2)


Prolog:

Bine ati venit in Morganville, Texas!

Nu ramaneti pe afara dupa ce se lasa intunericul...

Claire Danvers nu duce lipsa de provocari... cum ar fi viata printre creaturile noptii. Partea buna este ca are un strasnic vecin de camera (care are obiceiul sa dispara odata cu rasaritul soarelui) si un nou iubit (care are talentul de a da vesnic de necazuri).

Între timp, o fratie isi organizeaza anualul Bal al Fetelor Moarte si - surpriza! - Claire si prietena ei Eve, proscrisa ca si ea, sunt invitate. Fetele se duc la petrecere, sperand sa gaseasca acolo ajutorul de care au nevoie pentru salvarea lui Shane. Dar cand afla adevaratul motiv al invitatiei, intregul iad se dezlantuie, fiindca de data aceasta viii si mortii deopotriva sunt gata sa sfasie cortina noptii.



Recenzie:

Shane este acum sortit morti datorita propriului tata.Michel este neputincius in corpul sau de fantoma care poate ‚traii' doar pe timp de noapte.Claire este inabunita de suferinta iar 'salvarea' ei apare atunci cand aceasta este invitata impreuna cu pritena sa,Eve,la o petrecere in campus.Fetelor nu le trece prin cap nici un moment ca aceasta este defapt o capcana intainsa de Monica,dusmanul de moarte a lui Claire si fata primarului.

Totul decurge bine pana cand fetele ajung la petrecere iar Claire este drogata de noul ei 'prieten' si la un pas de viol.Dar aceasta este salvata de bunicul lui Michel,vampirul Sam.

Acestia impreuna ajung in Casa Glass si in descursul aceleiasi seri primesc cu totii o palma din partea vieti.Michel s-a decis sa devina vampir pentru al putea salva pe Shane de la moarte.

Intre timp parintele lui Shane este mustrat de constiinta pentru fapta facuta fiului sau si incarca sa il elibereze prin modul sau dar acest lucru nu le vor aduce numai rau,tuturor.

Cum vor reusi cei trei tineri sa il salveze pe prietenul lor de la moarte si cum va primi Shane faptul ca Michel s-a transformat in vampir ve-ti afla doar citind cartea!



Date despre opera:

Editura:LEDA

Aparitie: 2010

Coperta:Cartonata

Format:13 x 20 cm

Numar pagini:384 p.

Traducere:Adrian Deliu



Date despre autor:

Rachel Caine

RACHEL CAINE, pe adevaratul ei nume Roxanne Longstreet Conrad, este o autoare americana de SF, fantasy, suspans si horror care publica din 1991 sub mai multe pseudonime. Pe langa seriaVampirii din Morganville, Rachel Caine este autoarea si a popularei serii Weather Warden, care cuprin de Ill WindHeat StrokeChill FactorWindfallFirestormThin AirGale ForceCape Storm siTotal Eclipse. Sub pseudonimul Julie Fortune publica romane tie-in, dupa productii cinematografice sau TV de succes, cum ar fi Sacrifice Moon (Stargate SG-1), 2004. Rachel si sotul ei, artis tul iluzionist R. Cat Conrad, locuiesc in Texas, impreuna cu iguanele lor, Popeye si Darwin, cu un mali uromastyx numit (cat se poate de adecvat) O?Malley si cu o testoasa-leopard botezata Shelley (dupa poet, fireste).

Va invitam sa-i vizitati website-ul la adresa www.rachelcaine.com si pagina de pe MySpace, www.myspace.com/rachelcaine.



Parerea mea:

Despre volum:Aceast volum (ca si intreaga serie) are magia specifica scriitoarei Rachel Caine.Inca de la primele pagini volumul de va include in lumea orasului Morganville si te captiva cu povestea tinerei noastre eroine Claire.Este unul dintre volumele cele mai palpitante din serie.

Coperta:Coperta mi-se pare minunata.Potrivita actiunii din volum.

Personajul meu favorit:

  • Feminin:Claire
  • Masculin:Shane
Punctaj:6/6





Un citat favorit din volum:

*Deoarece in acest volum sunt doua citate favorite il voi alege pe cel mai scurt si mai amuzant:

"(…)Usa bucatariei se dadu din nou de perete.Era Shane,de data asta,cu o bere intr-o mana.

-Ce miroase aici a ars?

-Creierul tau."

>pag. 58



Comanda de la editura:

Pret:39,90 RON
Comanda-ma!



Comanda de pe Elefant.ro:

Pret:39,90 RON

Comanda-ma!



Comada de pe ishop.ro:

Pret:37,91 RON

Comanda-ma!



Comanda de pe Libris.ro:

Pret:39,89 RON

Comanda-ma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu