duminică, 21 august 2011

Ingerul noptii de Becca Fitzpatrick

Prolog:
Un jurământ sacru     
Un înger căzut     
O dragoste interzisă

Pentru Nora Grey, dragostea nu face parte din plan. Nu s-a îndrăgostit niciodată de vreun băiat, în ciuda eforturilor depuse de Vee, prietena ei cea mai bună. Dar zâmbetul şăgalnic şi ochii pătrunzători ai lui Patch o atrag mai presus de orice raţiune. Patch pare să se afle oriunde este şi ea şi pare să o cunoască mai bine decât prietena ei cea mai bună, iar Nora nu se poate decide dacă să-i cadă în braţe sau să fugă din calea lui cât mai departe. După o serie de întâmplări înspăimântătoare, tânăra se găseşte prinsă într-un joc al răzbunării unde nimeni nu este ceea ce pare a fi, taberele se schimbă şi ascund secrete periculoase. În mijlocul unui străvechi conflict între nemuritori şi îngerii căzuţi, Nora trebuie să-şi înfrunte temerile şi să lupte pentru viaţa şi dragostea ei, iar o alegere greşită o poate costa viaţa.

Recenzie:
O ora obisnuita de bilogie pana cand profesorul face unele schimbari in banci.Atunci totul o ia razna,inclusiv viata lui Nora.Atunci il cunoaste pe misteriosul si atragatorul Patch.Cu toate ca ea nu stie nimica despre el,se pare ca el stie si cele mai mici amanunte din viata ei.Nora acum este data peste cap si are intrebari mistuitoare despre Pach.Pas cu pas cei doi incep sa se imprieteneasca,iar acesta se simte din ce in ce mai atrasa de Pach.Cu toate acestea nu poate intelege acele misterioase vedeni pe care le are unaori cand e el in preajma.Dar se pare ca acest misterioas baiat ii aduce numai necazuri.De cand ea l-a cunoscut prima data ceva straniu de infricosator s-a intamplat.O persoaa cu cagula neagra o urmareste si incearca din rasputeri sa o omoare .
In momentul cand ea impreuna cu Vee ii intalnesc Elliot si prietenul sau totul incepe sa se invarta cu susul in jos.Nora afla ca Elliot a fost suspectat,la fost scoala,de crima.Afla ca Patch este un inger cazut ,ba chiar mai mult,ingerul ei.Si inca alte multe lucruri care ii pun viata in pericol.....
Ce s-a intamplat in continuare nu prea vreau sa va mai povestesc pentru ca asta ar insemna sa stric momentele cele mai culminante din carte si cher nu vreau sa va fur aceasta posibilitate.Un sfat pe care vi-l ofer din inima:Citit-ti aceasta carte!

Date despre volum:
Editura:Litera
Aparitie:(2 noiembrie) 2010
Coperta:Cartonata
Format:14 x 21 cm
Numar pagini:272 p.
Traducere:Simona Toroscai
Puncataj:6/6

Comanda de la editura:
Pret:31,90 RON

Comanda de pe Elefant.ro:
Pret:35,91RON

Comanda de pe ishop.ro:
Pret:37,91 RON

Comanda de pe Libris.ro:
Pret:31,94RON

2 comentarii:

  1. Vreau şi eu cartea! Îmi place la nebunie recenzia ta şi chiar m-ai convins să o citesc!:D

    Dee

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca doresti poti acesa linkurile prezentate de mine mai sus si iti poti alege si cel mai avantajos pret.Ma bucur foarte mult ca te-am convins sa o citesti si ca iti place recenzia mea!

    Este o carte care mie personal mia placut foarte mult,stateam pana noaptea tarziu si ma uitam la ceas si imi spuneam'inca o pagina si dupa termin pe seara asta' iar acea pagina se transforma automat in 10 pagini.
    Ti-o recomand cu toata inima!

    Renate.

    RăspundețiȘtergere