joi, 11 august 2011

Lupta de L.J.Smith (Jurnalele Vampirilor #2)

Prolog: 
In linistitul orasel Fell's Church lucrurile se precipita. Damon este mai nerabdator ca oricand s-o faca pe Elena partenera lui, Regina Intunericului. Elena, tot mai vulnerabila, se confrunta cu uneltirile lui Caroline si ale lui Tyler, in vreme ce Stefan trebuie sa-si calce juramintele si sa-si infrunte pe viaþa si pe moarte fratele.

Elena
Fata cu ochi albastri de nestemata si par de aur, intotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice baiat isi doreste.

Stefan
Distant si misterios, pare sa fie singurul baiat care ii poate rezista Elenei, desi incearca din rasputeri sa o apere de ororile trecutului sau tragic.

Damon
Sexy, periculos si manat de dorinþa de a se razbuna pe Stefan, fratele pe care il invinuieste ca l-a tradat. Hotarat sa o aiba pe Elena, e in stare sa omoare pentru ea.  


Recenzie: 


Stefan dispare iar Damon ,fratele lui, este invinuit de Elena.Aceasta continua sa suspecteze,dar acesta nici nu o baga in seama.Nu il intereseaza.Elena incearca sa il gaseasca pe Stefan cu ajutorul prietenilor sai.
Cu toate ca Bonnie nu este inebunitas sa isi foloseasca puterile de vrajotiare,aceasta face o axceptie si incerca sa il gaseasca pe Stefan.Dar toate lucrurile legate de Elena si Stefan sunt foarte incecosate,aceasta rezultand faptul ca nu ii este de foarte mare ajutor Elenei.
Ajutorul fostului prieten a lui Elena,Matt ii vine in ajutor Elenei cand are mai mare nevoie de el.Acesta o ajuta sa il gaseasca pe Stefan .
Acestia il gasesc intr-un put de pe veche mosie,singur si extrem de slabit.Stefan nu isi aduce aminte cum a ajuns acolo si nici daca a fost mana lui Damon sau al altcuiva.Dar cu toate acestea ,cei doi,Elena si Stefan,isis dau seama ca sunt in mare pericol.

Date despre volum:
Editura:Leda
Aparitie:2010
Coperta:Cartonata
Format 13 x 20 cm
Numar pagini:256 p.
Traducere:Livia Tane
Punctaj: 6/6

Comanda de la editura:
Pret:38.90 RON

Comanda de pe Elefant.ro:
Pret: 27,93 RON

Comanda de pe ishop.ro :
Pret:36,95 RON

Comanda de pe Libris.ro:
Pret::38.9 RON

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu