joi, 11 august 2011

Trezirea de L.J.Smith (Jurnalele Vamprilor #1)

  


Prolog:


DRAGOSTEA POATE SA UCIDA.
Un triunghi amoros mortal strabate timpul, din Florenta sfarsitului de veac cincisprezece pana intr-un orasel american din zilele noastre - povestea iubirii adolescentine intre doi frati vampiri si frumoasa fata impartita intre dragostea lor.

Elena
Fata cu ochi albastri de nestemata si par de aur, intotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice baiat isi doreste.

Stefan
Distant si misterios, pare sa fie singurul baiat care ii poate rezista Elenei, desi incearca din rasputeri sa o apere de ororile trecutului sau tragic.

Damon
Sexy, periculos si manat de dorinta de a se razbuna pe Stefan, fratele pe care il invinuieste ca l-a tradat. Hotarat sa o aiba pe Elena, e in stare sa omoare pentru ea.


Recenzie:

Povestea incepe prin a povesti cum Stefan Salvatore,un vampir care isi neaga natura si se hraneste doar cu sange de animal se muta in micul orasel Fell's Church.O data ajuns in acest oras acesta incearca sa traiasca o viata cat de cat normal si se inscrie la liceu.Aici o intalneste le Elena Gilbert-regina scolii,mereu in atentia tuturor persoanelor din jurul ei.O data ce se intalneste cu noul baiat din scoala,misteriosul si atragatorul nou venit acesta nici nu o priveste.Aceasta se simte atat de umilita in cat aceasta incearca din rasputeri sa se faca observata de misteriosul baiat.Dar acesta nu da nici un semn ca ar observao.
Balul a sosit iar aceasta observa ca Stefan a venit insotit de Caroline,dar asta nu e tot.Elena se enrveaza si ami tare cand ii observa dansand impreuna.


Aceasta se enerveaza atat de tare incat pleaca impreuna cu Tyler,Vickie si Dick in cel mai sinistru loc din oras.In ruinele vechii biserici din Fell's Church,vizavi de cimitir.O data ajunsi aici,Elena isi pierde mintile si pleaca impreuna cu Tyler in cimitir.Aici,Tyler incearca sa o violeze.Dar din fericire nu reuseste deoarce acum apare de nicaieri Stefan,eroul nostru care se ia la bataie cu Tyler si bineinteles il si invinge.


Stefan o ia pe Elena,care avea hainele rupte si o duce in locuinta sa cu chirie,de la pensiune.O data ajunsi la pensiune,acesta ii ofera o pelerina  pentru a acoperi ce a mai ramas din rochia pentru bal si incepe sa ii povesteasca Elenei motivul pentru care el se tine departe de ea.


Adevarata poveste abia aici incepe si nu ma lasa inima sa va povestesc mai mult.Este o carte extraordinara care merita citita.O poveste clasica de iubire dintre un vampir si o muritoare care ii da mari batai de cap.


Date despre volum:
Editura: Leda
Aparitie: 2010
Coperta: Cartonata
Format:  13 x 20 cm
Numar pagini: 288 p.
Traducere: Mirella Acsente
Punctaj:  6/6


Comanda de la editura:

Pret:39,90 RON
Comanda-ma!


Comanda de pe Elefant.ro:


Pret: 27,93 RON
Comanda-ma!


Comanda de pe ishop.ro:
Pret:37,91 RON
Comanda-ma! 


Comanda de pe Libris.ro: 
Pret:36,70 RON
Comanda-ma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu