vineri, 5 august 2011

Noua si scurta viata a lui Bree Turner de Stephenie Meyer

Prolog: 
CEA DE-A DOUA VIAŢĂ A LUI BREE TANNER este povestea lui Bree Tanner, un vampir nou-născut care apare pentru prima dată în romanul Eclipsa, şi a lumii întunecate în care trăieşte. Nuvela relatează marşul armatei vampirului nou-născut împotriva Bellei Swan şi a familiei Cullen, după întâlnirea lor memorabilă Bree Tanner abia dacă-şi aminteşte cum era viaţa ei înainte de dobândirea acestor simţuri puternice, reflexe supraomeneşti şi putere fizică copleşitoare. Viaţa de dinainte de setea neostoită de sânge... viaţa de dinainte de a deveni vampir. Bree ştie că traiul alături de tovarăşii ei nou-născuţi are unele certitudini şi reguli prea puţine: păzeşte-te, nu atrage atenţia asupra ta şi, mai presus de toate, să ajungi înapoi acasă înainte de răsărit, altminteri vei muri. Ceea ce nu ştie e că viaţa ei de nemuritoare e pe cale să se sfârşească.  Apoi Bree îşi găseşte un prieten neaşteptat în Diego, un nou-născut la fel de curios ca şi ea cu privire la creatoarea lor misterioasă, despre care ştiu doar că e o ea. Pe măsură ce descoperă că nou-născuţii sunt doar pioni într-un joc mult mai mare, Bree şi Diego trebuie să se hotărască în cine pot să se încreadă. Dar dacă tot ce ştii despre vampiri se bazează pe minciuni, cum poţi descoperi adevărul?  Într-o altă combinaţie irezistibilă de pericole, mister şi romance, Stephenie Meyer spune povestea devastatoare a unei armate de nou-născuţi, care se pregăteşte să îi atace pe Bella Swan şi familia Cullen, totul culminând într-un final de neuitat.


Recenzie:
Volumul prezinta viata unei vampirite nou-nascute pe nume Bree Turner.Aceasta pleaca impreuna cu restul clanului la vanatoare.Dar o parte din 'colegii' ei nu respecta regulile impuse de Riley:sa se hraneasca cu pesoanele a caror lipsa nu o va simti nimeni.Atunci,aceasta se hotareste sa se auto-adauge in 'club' cu Diego,un alt vampir nou nascut si ascultator ca si ea.Cei doi se imprietensc repede.O data ajunsi acasa,inainte de rasaritul soarelui,acestia descopera casa distrusa iar in apropriere nici un alt membru al clanului.Atunci Diego impreuna cu Bree se hotaresc sa isi petreca ziua in grota gasita de Diego din intamplare.Din vorba in vorba acesti isi dau seama ca Riley ii poate minti din multe privinte si uite asa descopera ca soarele nu le face nici un rau,ci chear le da un efect de ' glob de discoteca'.Stiind acum acesta minciuna acestia isi dau seama ca aceasta nu este singura minciuna spusa de Riley si de ea-creatoare lor.
Ce le aduce lor aceasta descoperire veti afla doar cititnd cartea.
Este un volum usor si foarte palpitant care va va tine cu sufletul la gura pana la ultima fraza.O recomand tuturor cititorilor,inspecial celor care au citit seria Amurg.


Date despre volum:

  • Editura:Rao
  • Aparitie:2010
  • Coperta:Cartonata (cu supracoperta)
  • Numar pagini: 192 p.
  • Traducerea: Laura Frunza & Mihaela Frunza
  • Punctaj: 5/6
Comanda de la editura:

Comanda de le Elefant.ro:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu