miercuri, 3 august 2011

Mai las-o moale cu fantomele de Megan Crewe

Prolog:
 Singurii prieteni ai lui Cass McKenna, o fata de saisprezece ani, sunt cateva fantome: a surorii ei si a catorva fosti colegi de scoala. Fantomele nu sunt deloc complicate si poti avea incredere in ele. Mai mult decat atat, ele pot afla secretele compromitatoare ale celor din jur... iar lui Cass ii place sa stie totul despre colegii ei ingamfati.
Insa cand Tim, vicepresedintele consiliului de elevi, descopera secretul lui Cass – acela ca poate sa comunice cu fantomele –, situatia tinde sa se schimbe. El ii cere sa-l ajute sa intre in legatura cu mama lui, care murise de curand, iar ea, dupa indelungi ezitari, sfarseste prin a fi de acord. Pe masura ce-l cunoaste mai bine pe Tim, Cass are surpriza sa constate ca el nu e un baiat asa de rau precum crezuse ea pana atunci si ca, intr-adevar, avea mare nevoie de ajutorul ei.
Poate ca aceasta este cea mai buna ocazie ca ea sa se imprieteneasca din nou cu cei vii...

Recenzie:
 In urma mortii surori sale,Cass McKenna incepe sa vada si sa comunice cu fantomele.Dar asta este doar inceputul deoarece,acestia devin foarte usor prietenii ei.Cu ajutorul celor doi prieteni-fantoma de la scoala sa,aceasta ajunge sa fie evitata de toata lumea.Pana cand,Tim,vice-presedintele consiliului de elevi,isi da seama de talentul si secretul lui Cass.In acel moment toata viata ei ia o intosatura crunta.Tim ii cere sa intre in legatura cu mama sa , care de curand a murit.Aceasta accepta ,cu tragere de inima,si pleaca impreuna cu Tim acasa la el.Odata ajunsa,incearca din rasputeri sa intre in contact cu mama lui Tim dar degeaba,deoarece aceasta nu vrea sa comunice cu Cass.De ce?Pentru ca dupa parerea ei ii face rau lui Tim si rascoleste un trecut dureros.Dupa aceasta prima incercare, Tim ii cere lui Cass sa mai incerce si uite asa au inceput cei doi sa se imprieteneasca.Dar daca credeti ca totul se termina la aceasta prietenie si la aceste incercari momentan esuate va inselati.Totul devine mai palpitant si mai interesant.
Tim este indurerat de aceasta respingere continua a mamei sale si isi ineaca durerea in bautura.Cass inceara sa rezolve problema.Cum a reusit pana la urma Cass sa isi readuca pe picioare iubitul si sa ea legatura cu mama acestuia aflati doar cititnd cartea.O carte pe care v-o recomand,deoarece este foarte interesanta.
Date despre volum: 
  • Editura: Leda
  • Aparitie: 2011
  • Coperta:Cartonata (cu supracoperta)
  • Format: 13 x 20 cm 
  • Numar pagini: 352 p.
  • Traducere: Adrian Deliu
  • Punctaj: 3/6
Comanda de la editura:

Comanda de pe Elefant.ro:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu