marți, 30 august 2011

Domnia haosului de Rachel Caine (Vampirii din Morganville #5)


Prolog:

MORGANVILLE, TEXAS. LA SUD DE NORMALITATE.

În oraşul universitar Morganville, vampirii şi oamenii au coexistat într-o relativă armonie… până la sosirea lui Bishop, o căpetenie a vampirilor care ameninţă să readucă epitetul de malefic în expresia maleficii morţi-vii şi să spulbere fragila stare de pace. Numai că Bishop nu este singurul pericol...

Nori negri şi violenţi prevestesc o furtună de proporţii devastatoare. În timp ce studenta Claire Danvers şi prietenii ei se pregătesc să apere oraşul de elementele dezlănţuite — atât de cele naturale, cât şi de cele nenaturale —,  se petrece un lucru neaşteptat: vampirii din Morganville încep să dispară unul câte unul. Descoperirea motivului o conduce pe Claire spre o ultimă opţiune: să-i jure supunere lui Bishop… sau să moară.Recenzie:

Toata lumea sta in alerta!Orasul este in razboi-razbouiul dintre Amelie si parintele ei,Bishop.Toti au treburi impartite si toata lumea lupta pentru tabara sa.

Claire are cea mai grea misiune,sa traiasca intr-un oras in care ea este pionul important dupa regina,Amelie.

Aceasta porneste impreuna cu Amelie intr-o misiune in oras dar o va pierde pe drum pe regina in favoarea lor.

Dar totul se complica cand toti vampirii care inca iau mai ramas loialii lui Amelie sunt convocati pe timp de ziua.

Dar parca asta nu le este de ajuns razbonicilor.Cand lupta cea mare se va da o periculoasa furtuna se va abate asupra orasului Morganville.Cine va castiga in aceast volum ve-ti afla doar citind cartea!Date despre opera:

Editura:Leda

Aparitie:2011

Coperta:Coperta

Format: 13 x 20 cm

Numar pagini:352 p.

Traducere:Adriana DeliuDate despre autor:


Rachel Caine


RACHEL CAINE, pe adevaratul ei nume Roxanne Longstreet Conrad, este o autoare americana de SF, fantasy, suspans si horror care publica din 1991 sub mai multe pseudonime. Pe langa seriaVampirii din Morganville, Rachel Caine este autoarea si a popularei serii Weather Warden, care cuprin de Ill WindHeat StrokeChill FactorWindfallFirestormThin AirGale ForceCape Storm siTotal Eclipse. Sub pseudonimul Julie Fortune publica romane tie-in, dupa productii cinematografice sau TV de succes, cum ar fi Sacrifice Moon (Stargate SG-1), 2004. Rachel si sotul ei, artis tul iluzionist R. Cat Conrad, locuiesc in Texas, impreuna cu iguanele lor, Popeye si Darwin, cu un mali uromastyx numit (cat se poate de adecvat) O?Malley si cu o testoasa-leopard botezata Shelley (dupa poet, fireste).

Va invitam sa-i vizitati website-ul la adresa www.rachelcaine.com si pagina de pe MySpace, www.myspace.com/rachelcaine.Parerea mea:

Despre volum:Un volum incitant care te va tine pe tot parcursul cartii cu sufletul la gura.

Coperta:Mi-se pare foarte potrivita pentru actiunea acestui volum.

Personajul meu favorit:

  • Feminin:Claire;Amelie
  • Masculin:Shane;Michel
Punctaj:6/6

Un citat favorit din volum:

Imi cer mi de scuze,la fel ca la recenzia ulterioara,ideea cu ‚citatul preferat' mi-a venit dupa ce am citit cartea.

Imi pare rau!

Comanda de la editura:

Pret:36,90 Ron

Comanda-ma!Comanda de pe Elefant.ro:

Pret:25,83 Ron

Comanda-ma!Comada de pe ishop.ro:

Pret:35.05 Ron

Comanda-ma!Comanda de pe Libris.ro:

Pret:36,90 Ron

Comanda-ma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu