sâmbătă, 3 septembrie 2011

Sange albastru de Melissa de la Cruz(Sange albastru #1)


Prolog:
In mijlocul familiilor din elita newyorkeza se ascunde o societate secreta de americani celebri ai caror stramosi au ajuns in Lumea Noua calatorind pe corabia Mayflower. Membrii acesteia sunt puternici si bogati - si, in realitate, nu sunt fiinte umane. Sunt cei cu Sange Albastru, un stravechi grup de vampiri. Schuyler Van Alen nu s-a integrat niciodata la Duchesne, o scoala particulara de prestigiu din New York. Prefera sa poarte haine lalai si vintage in locul toaletelor de la Prada si perlelor afisate de colegele ei; in plus, locuieste impreuna cu bunica sa, o persoana retrasa, intr-o vila in care mai razbate inca fastul vremurilor de odinioara. Schuyler este o singuratica... si este fericita asa. Dar cand implineste cincisprezece ani, viata i se schimba dramatic. Isi descopera un intreg mozaic de vene albastre pe brate si incepe sa aiba pofte nebanuite... de a devora carne cruda. Pe de alta parte, moartea misterioasa a unei colege de la Duchesne ii bantuie gandurile. ªi ce este si mai ciudat, Jack Force, cel mai popular baiat din scoala, dintr-odata pare a fi interesat de ea. Schuyler vrea sa afle ce secrete ascund cei cu Sange Albastru. Dar nu cumva pericolul o pandeste si pe ea?


 

Recenzie:
Totul incepe intr-o seara cand Schuyler impreuna cu cel mai bun prieten al ei Oliver Hazard-Perry incearca sa iasa din montonia de zi-cu-zi sau mai bine zis seara-de-seara si sa iasa intr-un bar.Jack Force-cel ma popular baiat din scoala-sare in fata masinii ,iar Schuyler vede acest lucru,dar lucru pe care nu poate sa il inteleaga este cum a iesit teafar si nevatamat de sub rotile masini.Shaulyer nu intelege multe lucruri,ca de exemplu de ce are vasele acelea albastre asa de evidente,cum a reusit Jack sa traiasca dupa ce s-a aruncat in fata masini si de ce ii este dintr-o data pofta de carne cruda.Totul incepe sa se incetoseze atunci cand o colega de a sa de la Duchesne are o moarte subita.Dar toate aceste lucruri se clarifica atunci cand aceasta este invitata impreuna cu bunica sa la o sedinta a celor cu sange albastru.Atunci aceasta afla ca este vampir,ca este nemuritoare si nu in ultimul rand ca trebuie sa se antreneze deoarece un mare pericol o pandeste pe ea si pe semenii sai.Dar frica care creste in ea este repede inlocuita de un sentiment necunoscut pana atunci de ea ,cand Jack incepe sa se apropie de ea si sa devina foarte interesat de ea.
Ce se intampla cu pericolul care o pandeste pe Schuyler si cum se manifesta acest interes a lui Jack fata de ea ve-ti afla doar citind primul volum din seria Sange albastru.

 

Date despre opera:
Editura:Leda
Aparitie:2010
Coperta:Cartonata(cu Supracoperta)
Format:12 x 30cm
Numar pagini:320 cm
Traducere:Madalina Andrei

 

Date despre autor:
Melissa de la Cruz

MELISSA DE LA CRUZ este autoarea bestsellerului pentru adolescenti The Au Pairs si coautoarea unui foarte popular volum pentru adulti, The Fashionista Files: Adventures in Four-Inch Heels and Faux Pas. Melissa are aparitii frecvente la televiziune, CNN si E! Entertainment Television, in calitate de expert pe teme de stil, tendinte si celebritati, si scrie articole pentru Glamour, Marie Claire, Teen Vogue, Cosmopolitan si New York Times. A crescut la Manila, San Francisco si New York, iar acum locuieste la Los Angeles impreuna cu sotul ei. Desi Melissa nu este un Sange Albastru, cunoaste cateva persoane care sunt... Pentru mai multe informatii, vizitati www.melissa-delacruz.com sau site-ul seriei Blue Bloods, http://bluebloodsbooks.com/.


 

Parerea mea:
Despre volum:La inceput ma c-am pierdeam in peisaj dar apoi m-am redresat si am descoperit o poveste cu adevarat frumoasa.Este o carte pe care cu adevarat as putea-o citi de multe multe ori.
Coperta:Mi-se pare magnifica.Foarte potrivita cu intamplarile din volum.
Personajul meu favorit:
  • Feminin:Schuyler
  • Masculin:Jack
Punctaj:6/6

 


 

Un citat favorit din volum:
Mesaj inexistent.

 

Comanda de la editura:
Pret:44,90 Ron
Comanda-ma!


 

Comanda de pe Elefant.ro:
Pret:40,41 Ron (Reducere 10%)

Comanda-ma!


 

Comada de pe ishop.ro:
Pret:42,66 Ron(Reducere 5%)

Comanda-ma!


 

Comanda de pe Libris.ro:
Pret:31,43Ron(Stoc minimal!)

Comanda-ma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu